Wekelijks online vragenuurtje | Stel uw vragen aan onze auditor!

Stel uw vragen rechtstreeks aan onze auditor in het online vragenuurtje!

NCI Certificering begrijpt dat door alle ontwikkelingen in de Safety Culture Ladder er veel vragen zijn. Vragen over de norm, de verschillende producten, de audit….. Wij voorzien u op een interactieve manier van informatie door middel van ons wekelijks vragenuurtje!

Het wekelijks terugkerende vragenuurtje geeft u de gelegenheid rechtstreeks vragen te stellen aan onze Safety Culture Ladder auditoren. Onze auditoren geven via een livestream op een interactieve manier antwoord op al uw vragen.

Kom digitaal langs!
We gebruiken het programma Microsoft Teams. Dit is ook zonder account via de webversie toegankelijk. Klik hier voor een instructie.

Vragenuurtje in april
  • Donderdag 1 april 16:00 tot 17:00 uur
  • Dinsdag 6 april 12:00 tot 13:00 uur
  • Donderdag 15 april 16:00 tot 17:00 uur
  • Dinsdag 20 april 12:00 tot 13:00 uur
  • Donderdag 29 april 16:00 tot 17:00 uur
Aanmelden

Aangezien wij graag een interactieve wekwijze aanhouden, geven wij wekelijks 25 deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen.

Schrijf u hier in!

Over Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Groepsinterviews bij Safety Culture Ladder