NCI Certificering opent een vestiging in Duitsland

Het is zover! NCI heeft haar eerste buitenlandse vestiging geopend in Düsseldorf, Duitsland!

Net als in Nederland gaan wij in Duitsland organisaties op een persoonlijke, betrokken en transparante werkwijze certificeren! Ons team is daarom uitgebreid met Duitssprekende (native) auditoren en kantoorpersoneel. Ook is onze site nu te bewonderen in het Duits.

Wij zijn enorm trots op deze geweldige stap in de internationalisering van NCI Certificering. We groeien niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten!

Over NCI Certificering

Persoonlijk, transparant en betrokken; dat is waar NCI Certificering voor staat. We zijn onafhankelijk, professioneel en onpartijdig. We voeren audits zo uit dat ze als prettig worden ervaren.

Wat maakt het auditen door NCI Certificering zo anders?

Bij NCI Certificering gaat het om sfeer, het persoonlijke karakter en de betrokkenheid om samen hetzelfde doel te bereiken. Het certificeren gaat tenslotte niet zomaar ergens over. Uw organisatie toont met het behaalde certificaat namelijk uw verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en/of milieu. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Onze auditoren weten de te toetsen norm in het juiste perspectief te plaatsen.

Contactgegevens Duitsland

NCI Zertifizierung | Alt-Heerdt 104 40549 Düsseldorf Duitsland
+49 (0)211-63552452 | info@nci-zertifizierung.de | www.nci-zertifizierung.de

NCI Zertifizierung