NCI Certificering feliciteert Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort heeft een supermooi resultaat behaald, namelijk trede 5 (de hoogste trede) op de Safety Culture Ladder.

Van Hattum en Blankevoort heeft tijdens de audit laten zien dat ze vooruitstrevend zijn op het gebied van veiligheid en gezondheid in de keten. Ze mogen met recht trots zijn op de ontwikkeling van de organisatie in het afgelopen jaar. De synergie met opdrachtnemers en de aanwezige open dialoog zijn duidelijk gezien en ervaren tijdens de audit.

Op een project in Ouderkerk aan de Amstel heeft Hanneke de Vries (Directeur, NCI Certificering) het welverdiende SCL Original certificaat trede 5 uitgereikt aan Raymond Jansen (directeur), Stefan van Kessel (manager veiligheid) en Hans Berkien (adviseur compliance). De trotsheid straalde van hun gezichten af en terecht!

Nogmaals van harte gefeliciteerd namens team NCI Certificering!

Over Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Lees hier meer over de Safety Culture Ladder.

Geïnteresseerd in een certificering? We maken graag persoonlijk kennis! Maak een afspraak of vraag een offerte aan. U kunt ons natuurlijk ook bereiken op 0181-481949 of info@nci-certificering.nl