Lead auditor

Lead auditor: Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan op het gebied van veiligheid, gezondheid, Informatiebeveiliging en/of kwaliteit? Lees dan vooral verder!

Wie is NCI Certificering?

We zijn een gezond en snelgroeiend bedrijf met een enthousiast team waar sfeer en eerlijkheid een belangrijke rol spelen. Wij certificeren bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit, milieu en duurzaamheid. Ben jij gemotiveerd om op dit gebied iets bij te dragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Door de informele, persoonlijke en transparante cultuur die er heerst binnen NCI Certificering leveren wij met onze audits toegevoegde waarde voor onze klanten en vinden de audits plaats in een prettige en ontspannen sfeer. Vanwege onze toenemende groei zoeken we een Lead auditor.

Jouw baan

Als onze nieuwe auditor kun je zelfstandig maar ook in teamverband de managementsystemen doorlichten en evalueren. Jij bent de deskundige die de implementatie van het managementsysteem onderzoekt en daarbij het doel voor ogen houdt: het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van de systemen en daarbij het borgen van veiligheid, gezondheid, Informatiebeveiliging en/of kwaliteit. De audits vinden bij de klanten plaats en rapporteren doe je gedeeltelijk bij de klant en deels vanuit je thuiswerkplek. Onze planners doen altijd hun best je in jouw eigen regio te laten werken, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Een flexibele en reislustige instelling komt hier dus wel van pas.

Wat heb je in huis

Kennis

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Gekwalificeerd voor VCA, VCU, CO2-Prestatieladder, ISO 14001, ISO 9001, ISO 27001 en ISO 45001 of bent bereid één of meerdere van deze kwalificaties te behalen
 • In het bezit van het Lead Assessor Course diploma of bent bereid deze te behalen
 • Minimaal 3 jaar praktijkervaring met gezondheid-, veiligheid-, milieu-, Informatiebeveiliging- en/of kwaliteitsmanagement
 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring met het uitvoeren van (interne) audits van managementsystemen


Vaardigheden

 • Auditees op hun gemak stellen en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen
 • Je praat net zo makkelijk met het management als de operationele medewerkers
 • Je hebt een geweldig waarnemings- en luistervermogen
 • Wij hoeven jou niks meer uit te leggen over het Microsoft Office pakket


Persoonlijke eigenschappen

 • Bedrijfskundig inzicht
 • Inzicht in het beheersen van veiligheidsrisico’s
 • Je houdt ervan knopen door te hakken
Wat bieden we jou?

Kan je (nog) niet alles afvinken, maar wil je voor deze uitdagende baan wel je mouwen opstropen? Vanuit NCI Certificering krijg je begeleiding van ervaren collega’s en zijn er mogelijkheden om je verder op te leiden en te ontwikkelen. Naast het auditen is er regelmatig overleg met je collega’s over norminterpretatie en de uitvoering van audits. Dit kan telefonisch en per email, maar natuurlijk ontmoeten we elkaar ook meerdere malen per jaar face-to-face. Zo ben jij er straks helemaal klaar voor om zelfstandig audits uit te voeren met alle daarbij behorende kwalificaties.

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de beschikking over een leaseauto, laptop en mobiele telefoon van de zaak en een collectieve pensioenregeling.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Stuur dan je sollicitatie inclusief cv en motivatie naar hrm@nci-certificering.nl. Als je vragen hebt kan je altijd bellen naar 0181-481949.

Vacature Lead auditor