Gebruiksvriendelijkere SCL Webtool

28 september 2020 heeft het Nederlandse kabinet aangekondigd de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus aan te scherpen tot minimaal 20 oktober 2020.

Wat betekent dit voor uw audit?

Vanaf 29 september 2020 worden audits weer zoveel mogelijk remote uitgevoerd. Projectbezoeken mogen wel op locatie uitgevoerd worden, indien dit kan volgens de geldende locatie- en hygiëne-eisen. Hierbij geldt wel dat zowel de auditor als de klant zich hier veilig bij moeten voelen.

Uw auditor neemt uiterlijk 2 weken voordat de audit plaatsvindt contact met u op om af te stemmen op welke manier de audit zo veilig en verantwoord mogelijk uitgevoerd kan worden. Op dat moment wordt ook afgestemd of en wanneer het projectbezoek plaatsvindt.

Meer weten?

Natuurlijk begrijpen wij dat u meer vragen heeft over de certificering, uw (geplande) audit en/of de dienstverlening van NCI. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we op onze website een pagina (www.nci-bv.nl/coronavirus) ingericht waar u antwoorden vindt op de meest gestelde vragen. De vragen en antwoorden worden wanneer nodig bijgewerkt, waardoor u altijd up-to-date bent van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard staan we, zoals u gewend bent, ook telefonisch en per e-mail voor u klaar!

Hanneke de Vries
Team NCI