Trainingen en seminars

Het team van NCI Certificering helpt u graag

Seminar Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder)

29 oktober in Ridderkerk

Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) wordt als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in onder andere de bouw-, energie- en railsector.

De rail- en energiebranche zijn al enige jaren bekend met de Safety Culture Ladder (SCL). Opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) ondertekenden, nemen veiligheids- en gezondheidsbewustzijn vanaf 1 januari 2022 mee in de aanbestedingen. Vanaf die datum start de VIA (Veiligheid in Aanbesteding) met het verplichten van minimaal trede 2 in aanbestedingen en dienen onderschrijvers van de GCVB gecertificeerd te zijn. Vanaf 1 januari 2024 wordt minimaal trede 3 verlangd.

Deze ontwikkelingen brengen veel vragen met zich mee en wij willen ze graag beantwoorden. De seminar is dan ook vooral interactief met veel ruimte om tussendoor en naderhand vragen te stellen.

Wij informeren u tijdens de seminar over:
Wat is Safety Culture Ladder (SCL)?
Hoe ziet een SCL audit eruit?
Welke SCL producten zijn er?
Welk product is voor uw bedrijf van toepassing?
Implementatie van de SCL en mogelijke valkuilen.
Paul van Daal (Lead auditor – NCI Certificering) en een gecertificeerde organisatie laten u op een interessante en interactieve manier kennis maken met de Safety Culture Ladder en geven antwoord op al uw vragen. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op deze manier proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van de toegevoegde waarde van deze certificering.
Beperkt aantal plaatsen
We houden de seminar graag interactief met voldoende ruimte voor het beantwoorden van alle vragen. Daarom is er plek voor maximaal 50 personen.
Data

  • Vrijdag 29 oktober 2021 – 13.00 tot 17.00 uur – Hotel van der Valk in Ridderkerk. Afsluitende borrel na afloop seminar. Goed bereikbaar en gratis parkeren.

Wat zijn de kosten?

€49.95 p.p. (excl. btw).

Aanmelden voor de seminar?