Trainingen en seminars

Het team van NCI Certificering helpt u graag

Seminar Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder)

Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) is als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in onder andere de bouw-, energie- en railsector.

De rail- en energiebranche zijn al enige jaren bekend met de Safety Culture Ladder. Opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) ondertekenden, nemen veiligheids- en gezondheidsbewustzijn vanaf 1 januari 2022 mee in de aanbestedingen. Vanaf die datum start de ViA (Veiligheid in Aanbesteding) met het verplichten van minimaal trede 2 in aanbestedingen en dienen onderschrijvers van de GCVB gecertificeerd te zijn. Vanaf 1 januari 2024 wordt minimaal trede 3 verlangd.

Deze ontwikkelingen brengen veel vragen met zich mee en wij willen ze graag beantwoorden. Het seminar is dan ook vooral interactief met veel ruimte om tussendoor en naderhand vragen te stellen.

Taco Buissant des Amorie (Lead Auditor bij NCI Certificering) en een gecertificeerde organisatie laten u op een interessante en interactieve manier kennis maken met de Safety Culture Ladder en geven antwoord op al uw vragen. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op deze manier proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van de toegevoegde waarde van deze beoordeling.

Trainingen en seminar
Onderwerpen
Wat is Safety Culture Ladder?
Hoe ziet een Safety Culture Ladder audit eruit?
Welke Safety Culture Ladder producten zijn er?
Safety Culture Ladder en opdrachtgevers.
Implementatie en mogelijke valkuilen.
Wat zijn de kosten?

€49.95 p.p. (excl. btw).

Data

  • Datum volgt

Locatie
Volgt later

Aanmelden voor een seminars?