Seminar Veiligheidsladder

Op 18 oktober heeft NCI een seminar Veiligheidsladder georganiseerd. De belangstelling was zeer groot. Het doel van het seminar was informatie te verstrekken en een antwoord te geven op veel vragen die zijn ontstaan door diverse ontwikkelingen.

Een recente ontwikkeling is dat De Veiligheidsladder als verplichting wordt opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in de bouwsector. Op een interessante en interactieve wijze heeft Taco Buissant des Amorie (Lead auditor NCI) de herkomst en opzet van de Veiligheidsladder toegelicht en een indruk gegeven hoe een gedragsaudit, zoals de Veiligheidsladder, wordt uitgevoerd. Stefan van Kessel (Manager Veiligheid, Van Hattum en Blankevoort) heeft zijn praktijkervaring over de implementatie van de Veiligheidsladder met de aanwezigen gedeeld. Tijdens de presentaties werden de aanwezigen interactief betrokken en was er voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

Seminar januari 2020, komt u ook?

Aangezien de belangstelling zeer groot was, o.a. door de ontwikkelingen in de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVidB), organiseert NCI in januari 2020 weer een seminar. Als u interesse heeft om deze bijeenkomst bij te wonen meldt u dan aan via info@nci-bv.nl en/of houdt onze website in de gaten. Wilt u de uitnodiging ook doorsturen naar collega’s, opdrachtgevers, opdrachtnemers, etc. die wellicht ook interesse hebben in dit gratis seminar?

Als u een gesprek of presentatie bij uw eigen bedrijf wenst, is dat ook mogelijk. U kunt contact opnemen met NCI via telefoon 0181-481949 of per email info@nci-bv.nl.

NCI-veiligheidsladder