Schrijf u vandaag nog in voor de seminar op 29-10

De Safety Culture Ladder seminar in Utrecht op 7 september was een groot succes! Lead auditor Paul van Daal nam de deelnemers mee in een interactieve presentatie en werd daarin bijgestaan door René Alink van Sterk BV. Zij ontvingen recentelijk het SCL trede 3 certificaat en deelden hun ervaring. 

Heeft u deze seminar gemist en wilt u zich wel laten informeren over deze norm? Schrijf u dan vandaag nog in voor de seminar Safety Culture Ladder op vrijdag 29 oktober in Ridderkerk. 

Het programma

Wij informeren u tijdens de seminar over:

Wat is Safety Culture Ladder (SCL)?
Hoe ziet een SCL audit eruit?
Welke SCL producten zijn er?
Welk product is voor uw bedrijf van toepassing?
Implementatie van de SCL en mogelijke valkuilen.

Paul van Daal (Lead auditor – NCI Certificering) en een gecertificeerde organisatie laten u op een interessante en interactieve manier kennis maken met de Safety Culture Ladder en geven antwoord op al uw vragen. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op deze manier proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van de toegevoegde waarde van deze certificering.

Inschrijven en praktische informatie

U kunt zich via onze website aanmelden voor de seminar op 29 oktober in Hotel van der Valk Ridderkerk. De kosten bedragen €49,95 p.p (excl. btw). De locatie ligt vlakbij de snelweg en parkeren is gratis. Station Barendrecht ligt op slechts 20 minuten lopen en er is een bus die bij het hotel stopt.