Nieuwe datum Safety Culture Ladder: 29 oktober 2021

In juli kondigden we vol trots twee nieuwe seminars over de Safety Culture Ladder aan. Helaas zijn we genoodzaakt de datum van de tweede seminar in oktober te verzetten. De nieuwe datum is vrijdag 29 oktober. De tijden en het programma zijn ongewijzigd.

Reeds ingeschreven deelnemers hebben direct bericht van ons ontvangen.

Vrijdag 29 oktober 2021 van 13.00 tot 17.00 uur – locatie: Hotel van der Valk in Ridderkerk met aansluitend een gezellige (netwerk)borrel.

Alle locaties zijn goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Over de Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder wordt als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in de bouw. Dat hebben de ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) afgesproken. Vanaf 1 januari 2022 hanteren zij de zogenoemde SCL-certificering om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn van organisaties die opdrachten voor hen uitvoeren meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn als keten te verhogen wordt er niet alleen certificering gevraagd van opdrachtnemers, ook de opdrachtgevers laten zich certificeren.
Naar verwachting groeit de populariteit van SCL de komende jaren en sluiten steeds meer bedrijven zich aan.

Programma

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over:

  • Wat is Safety Culture Ladder?
  • Hoe ziet een SCL audit eruit?
  • Welke SCL producten zijn er?
  • Welk product is van toepassing voor uw bedrijf?
  • Implementatie van de SCL en valkuilen.

Paul van Daal (Lead Auditor bij NCI Certificering) neemt de presentatie op zich. Ook zijn er al gecertificeerde bedrijven aanwezig om hun ervaringen te delen. Uiteraard is er ook de ruimte om tussendoor en achteraf vragen te stellen.

Inschrijven

We houden de seminar graag interactief zodat iedereen zijn/haar vragen kan stellen. Daarom is er ruimte voor maximaal 50 deelnemers.
De kosten voor deelname bedragen €49,95 p.p (excl. btw).

Inschrijven kan –> hier <–

Groepsinterviews bij Safety Culture Ladder