Seminar Safety Culture Ladder op 8 februari wordt een webinar

Gezondheid en veiligheid staan bij ons bovenaan en daarom is besloten het seminar op dinsdag 8 februari 2022 om te zetten in een webinar.

Paul van Daal (Lead auditor – NCI Certificering) en Pepijn Cuypers (Senior adviseur veiligheidsmanagement en –cultuur bij Rijkswaterstaat) laten u op een interessante en interactieve manier kennis maken met Safety Culture Ladder en geven antwoord op al uw vragen. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

We beginnen om 13.00 uur en sluiten rond 17.00 uur af. Voor het webinar gebruiken we Microsoft Teams. Na aanmelding ontvangt u van ons een link naar de Teams meeting. Dit programma is ook zonder account te gebruiken.

Over Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op onze website. Tot 8 februari!