Seminar Safety Culture Ladder

Utrecht | 22 juni 2022 — GEANNULEERD

Seminar:
Voor wie is Safety Culture Ladder?
Wat kan onze organisatie van een audit verwachten?
Hoe wordt de hoogte van de trede beoordeeld?
Waarom zijn er tredebeperkingen per product?’
Waar moeten wij als organisatie beginnen?

Geannuleerd: Seminar- Bent u al bekend met de Safety Culture Ladder? Safety Culture Ladder, in Nederland ook wel bekend als ‘Veiligheidsladder’, is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen.

Safety Culture Ladder is als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in onder andere de bouw-, energie- en railsector.

Taco Buissant des Amorie (Lead auditor – NCI Certificering) en Jos Toes (KAM-Manager – A.Hak) laten u op een interessante en interactieve manier kennis maken met Safety Culture Ladder en geven antwoord op al uw vragen. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid vragen te stellen.

  • Wat is Safety Culture Ladder?
  • Hoe ziet een Safety Culture Ladder audit eruit?
  • Welke Safety Culture Ladder producten zijn er?
  • Safety Culture Ladder en opdrachtgevers.
  • Implementatie en valkuilen Safety Culture Ladder.

 

NCI Certificering is vanaf dag één betrokken geweest bij het opzetten van de Safety Culture Ladder en we zijn op dit moment zelfs marktleider! We voeren beoordelingen niet alleen uit in Nederland en Duitsland, maar ook diverse bedrijven in onder andere België, Portugal en Engeland.

Safety Culture Ladder is een hele andere manier van auditen dan bijvoorbeeld een VCA en ISO. Naast de verplichte opleidingen die een auditor volgens de norm dient te volgen heeft NCI Certificering haar eigen professionele opleidingstraject.

NCI Certificering staat volledig en met vol enthousiasme achter deze norm. Wij vinden het een aanwinst voor de markt en zijn ervan overtuigd dat het bijdraagt aan het vergroten van veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen organisaties. Het is onze missie deze norm voor iedere organisatie toepasbaar te maken. Daarom nemen wij deel aan het College van Deskundigen en wonen diverse harmonisaties en bijeenkomsten van het NEN (schemabeheerder) bij.

Geannuleerd: Seminar

Seminar, training, courses