Oosterhof Holman Milieutechniek ontvangt SCL trede 3 certificaat

Met trots reikten we donderdag 19 augustus jl. het SCL trede 3 certificaat uit aan van Oosterhof Holman Milieutechniek B.V.

Veiligheid en gezondheid worden hier echt beleefd en belangrijk gevonden, het heeft een hoge prioriteit. De algemene kenmerken van Oosterhof Holman Milieutechniek B.V.; transparant, sfeer en betrokkenheid van de medewerkers. Dit was tijdens de uitreiking voelbaar. Enthousiast, maar met gepaste afstand nam bedrijfsdirecteur Theo Noordstrand onder toeziend oog van alle medewerkers het certificaat in ontvangst.

Oosterhof Holman Milieutechniek B.V., Gefeliciteerd met dit mooie resultaat !

Over Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Ook geïnteresseerd in een certificering? We maken graag persoonlijk kennis! Maak een afspraak of vraag een offerte aan. U kunt ons natuurlijk ook bereiken op 0181-481949 of info@nci-certificering.nl