Sterk Bv zo trots als een pauw op SCL trede 3 certificaat

Een sterk staaltje werk leveren ze iedere dag bij Sterk Holding B.V. in Drachten. Supertrots zijn ze dan ook op het behalen van het SCL trede 3 certificaat. En terecht, want de lovende woorden in het rapport liegen er niet om: “Sterk heeft laten zien dat een sterke focus op een vloeiend primair proces hand in hand gaat met veiligheid…”

We reisden af naar het hoge noorden om daar het certificaat uit te reiken. Jullie trots op het behaalde resultaat, NCI Certificering trots op jullie!

Al meer dan 135 jaar is Sterk BV een funderingsspecialist. Het begon als klein familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale en innovatieve speler.

Over Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Wilt u ook gecertificeerd worden voor de Safety Culture Ladder of een andere norm? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0181-481949 of e-mailadres info@nci-certificering.nl. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen.