SCI Netherlands stopt; NCI Certificering biedt overname certificering aan

Door wijzigingen in de markt en in de samenwerking met Socotec Certification UK Ltd heeft SCI Netherlands besloten vanaf 1 januari 2022 haar activiteiten te staken.  NCI Certificering handhaaft een vergelijkbare werkwijze. Ze zien in NCI Certificering dan ook een praktische en transparante partij die graag de certificeringen voorzet en zorgt voor een overname van de huidige geldige certificaten.

De komende tijd biedt NCI Certificering geheel vrijblijvend offertes aan aan de huidige klanten van SCI Netherlands. Na het aangaan van een nieuwe overeenkomst, neemt NCI Certificering de certificering over en voeren we de reeds geplande audit uit. Daarbij worden zoveel mogelijk de al bekende en geplande auditoren van SCI ingezet.

Over NCI Certificering

Persoonlijk, transparant en betrokken; dat is waar NCI Certificering voor staat. We zijn onafhankelijk, professioneel en onpartijdig. We voeren audits zo uit dat ze als prettig worden ervaren.

U kunt bij ons terecht voor de certificering van VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 en CO₂-Prestatieladder. Daarnaast certificeren we diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen. Denk daarbij aan Safety Culture Ladder, Keurmerken Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Wat maakt het auditen door NCI Certificering zo anders?

Bij NCI Certificering gaat het om sfeer, het persoonlijke karakter en de betrokkenheid om samen hetzelfde doel te bereiken. Het certificeren gaat tenslotte niet zomaar ergens over. Uw organisatie toont met het behaalde certificaat namelijk uw verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en/of milieu. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Onze auditoren weten de te toetsen norm in het juiste perspectief te plaatsen.

Een certificaat is iets om trots op te zijn. Het is niet alleen een krachtig communicatiemiddel naar uw klanten, het brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u inzicht krijgen in uw eigen processen, is er een kans op toename van opdrachten en/of klanten en kunnen er kosten bespaard worden.

SCI stopt; NCI neemt over