8 februari 2022: Seminar Safety Culture Ladder

Seminar Safety Culture Ladder 8 februari: We begrijpen dat de materie rondom de Safety Culture Ladder vragen oproept. We nodigen u daarom uit deel te nemen aan ons seminar bij Restaurant Zuiver in Utrecht op dinsdag 8 februari 2022 van 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend een gezellige netwerkborrel.

Programma

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over:

  • Wat is Safety Culture Ladder?
  • Hoe ziet een SCL audit eruit?
  • Welke SCL producten zijn er?
  • Welk product is van toepassing voor uw bedrijf?
  • Implementatie van de SCL en valkuilen.

Paul van Daal (Lead Auditor bij NCI Certificering)  neemt de presentatie op zich. Pepijn Cuypers van Rijkswaterstaat is aanwezig om zijn/hun ervaringen met deze certificering te delen. Uiteraard is er ook de ruimte om tussendoor en achteraf vragen te stellen.

Over de Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder wordt als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in de bouw. Dat hebben de ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) afgesproken. Vanaf 1 januari 2022 hanteren zij de zogenoemde SCL-certificering om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn van organisaties die opdrachten voor hen uitvoeren meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn als keten te verhogen wordt er niet alleen certificering gevraagd van opdrachtnemers, ook de opdrachtgevers laten zich certificeren.
Naar verwachting groeit de populariteit van SCL de komende jaren en sluiten steeds meer bedrijven zich aan.

Inschrijven

We houden het seminar graag interactief zodat iedereen zijn/haar vragen kan stellen. Daarom is er ruimte voor maximaal 50 deelnemers.
De kosten voor deelname bedragen €49,95 p.p (excl. btw).

Inschrijven kan –> hier <–

Groepsinterviews bij Safety Culture Ladder