Samenwerking Consensus en NCI

Frank Laurentius en Rob Boele van Consensus Group — Hygiene & Health en Hanneke de Vries-Dahrs van NCI Certificering hebben, de coronarichtlijnen in acht nemend, een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst getekend voor de (her)certificering van de managementsystemen op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Consensus vindt het belangrijk zowel intern als extern gebruik te maken van deze managementsystemen. NCI Certificering verzorgt de komende 3 jaar de (her)certificering van hun managementsystemen VCA*, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en MVO. Daarnaast worden zij door ARBO Rotterdam geadviseerd en begeleid met het opzetten en muteren van de managementsystemen.

We kijken uit naar een, voor alle partijen, succesvolle en plezierige samenwerking!

Waarom certificeren?
  • U toont met trots uw verantwoordelijkheden.
  • Grotere kans op toename van klanten en/of opdrachten.
  • Vergroten van tevredenheid bij onder andere klanten, leveranciers, medewerkers, omwonenden.
  • U krijgt nieuwe inzichten in uw eigen processen.
  • Mogelijke kostenbesparingen.
  • Voorsprong op concurrentie door certificering.

NCI Certificering

Persoonlijk, transparant en betrokken; dat is waar NCI Certificering voor staat. We zijn onafhankelijk, professioneel en onpartijdig. We voeren audits zo uit dat ze als prettig worden ervaren.

U kunt bij ons terecht voor de certificering van VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 en CO₂-Prestatieladder. Daarnaast certificeren we diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen. Denk daarbij aan Safety Culture Ladder, Keurmerken Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

NCI - Consensus