NCI reikt Safety Culture Ladder trede 5 certificaat uit aan Swietelsky Rail Benelux B.V.

Met trots heeft het Nederlands Certificatie Instituut (NCI) haar eerste Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) trede 5 certificaat uitgereikt aan Swietelsky Rail Benelux B.V. Vanwege het coronavirus is een persoonlijke uitreiking op dit moment niet mogelijk, maar zo’n prestatie laten wij niet zomaar voorbij gaan!

Just ballon

“Wat een enorme prestatie en wat zijn wij trots op Swietelsky! Al vele jaren beoordeelt NCI Swietelsky Rail Benelux B.V. tegen trede 4 van de Safety Culture Ladder. Ons auditteam heeft ondervonden dat Swietelsky het afgelopen jaar aanzienlijk is gegroeid in de wijze waarop men veiligheid en gezondheid adresseert.“ zegt Hanneke de Vries, directrice NCI.

Swietelsky Rail Benelux B.V. is een organisatie die zich richt op projectmatige vernieuwing van spoorinfra, waarbij zij zich sterk positioneert op grootschalige projecten middels de inzet van groot mechanisch spoorvernieuwingsmaterieel.

Uit de audit is sterk naar voren gekomen dat verschillende ideeën van medewerkers werkelijkheid worden, waardoor de organisatie in staat is om te blijven innoveren. Binnen Swietelsky heerst de sfeer van een familiebedrijf. De organisatie gebruikt deze sfeer om medewerkers tot ontplooiing te laten komen, maar ook om openheid en een gezamenlijke verantwoordelijkheid te creëren. De effecten hiervan zijn goed zichtbaar bij met name de complexere projecten met veel verschillende werkplekken, veel rijdend materieel en verschillende eigen medewerkers en externe partijen verdeeld over een groot gebied. Ook binnen de keten ontwikkelt Swietelsky zich steeds meer door disciplines in eigen hand te nemen of partners te zoeken die het bedrijfsproces ondersteunen en verder helpen te ontwikkelen.

Wilt u ook beoordeeld worden tegen de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) of een andere norm? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0181-481949 of e-mailadres info@nci-bv.nl. We maken graag persoonlijk kennis!