Saferail ontvangt Veiligheidsladder certificaat, trede 4

Met trots heeft Hanneke de Vries, directeur NCI, het Veiligheidsladder certificaat, trede 4, mogen overhandigen aan SafeRail B.V.

Door onder andere de invoering van het gedragsverbeteringsprogramma “Zien handelen en leren” is een effectieve bijdrage geleverd aan het Veiligheidsbewustzijn van de medewerkers binnen de organisatie. Dit is één van de redenen dat Saferail dit jaar met trots naar buiten mag brengen dat ze zijn gestegen van een trede 3 naar een trede 4 gecertificeerd bedrijf!

Saferail B.V. is een erkend werkplekbeveiligingsbedrijf dat veiligheidsconcepten in de volle breedte ontwikkelt en aanbiedt. Het bedrijf beschikt over mensen en middelen om werkplekbeveiliging voor bouwprojecten aan de Railinfra te realiseren. Het is hiermee in staat om de totale verantwoordelijkheid binnen railinfra projecten voor werkplekbeveiliging van studie tot evaluatie op zich te nemen. Buiten de veiligheidsdiensten leidt het bedrijf ook personen op voor de spoor gerelateerde veiligheidsfuncties en heeft het een eigen ontwerpafdeling waarbinnen oplossingen worden ontwikkeld voor bestaande spoor knelpunten.