NCI Certificering

Certificeerder van diverse managementsystemen

Wij maken moeilijk makkelijk en inspirerend.

NCI Certificering

Persoonlijk, transparant en betrokken; dat is waar NCI Certificering voor staat. We zijn onafhankelijk, professioneel en onpartijdig en we voeren audits ook zo uit dat ze als prettig worden ervaren.

U kunt bij ons terecht voor de certificering van VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001,  ISO 27001 en CO₂-Prestatieladder. Daarnaast certificeren we diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen zoals de Safety Culture Ladder, Keurmerken Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Meer informatie over de normen vindt u hier.

Wat maakt het auditen door NCI Certificering zo anders?

Bij NCI Certificering gaat het om sfeer, het persoonlijke karakter en de betrokkenheid om samen hetzelfde doel te bereiken. Het certificeren gaat tenslotte niet zomaar ergens over. Uw organisatie toont met het behaalde certificaat namelijk haar verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en/of milieu. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, onze auditoren weten de te toetsen norm in het juiste perspectief te plaatsen.

Een certificaat is iets om trots op te zijn. Het is niet alleen een krachtig communicatiemiddel naar uw klanten, het brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u inzicht krijgen in uw eigen processen, is er een kans op toename van opdrachten en/of klanten en kunnen er eventueel kosten bespaard worden.

Bij ons weet u waar u aan toe bent
Geen kleine letters, geen inflatiestijging, een geen contracten die stilzwijgend verlengd worden
We zijn praktisch en pragmatisch met een informele werkwijze en persoonlijk karakter.
U trots op uw certificaat, wij trots op u als klant!
Onafhankelijk, professioneel en betrouwbaar; niets meer niets minder.
Met onze jarenlange ervaring en kennis vertegenwoordigen we de markt in diverse besturen.
We zijn gevestigd in Nederland en Duitsland, maar we certificeren ook in onder andere België, Duitsland, Portugal en Engeland.
NCI gecertificeerd

NCI Certificering en CvWO

Onpartijdigheid is het sleutelwoord als het aankomt op onze certificeringsactiviteiten. We voorkomen te allen tijde belangenverstrengeling en garanderen de objectiviteit van de certificatie-activiteiten. Om dit te waarborgen, is er een Commissie voor Waarborging Onpartijdigheid (CvWO). Het CvWO van NCI Certificering bestaat uit gedelegeerden van Saver en de Provincie Gelderland. Het maken van een melding kan door een e-mail te sturen naar cvwo@nci-certificering.nl.

Trainingen & Seminars

Normen, processen, certificeringen, wijzigingen; We begrijpen dat dit vragen kan oproepen. Om al jullie vragen te beantwoorden organiseren we regelmatig seminars en trainingen. Bekijk het actuele aanbod hier.

Hanneke de Vries

Mijn naam is Hanneke de Vries, ik ben supertrots op wat ik samen met mijn team bereik. We zijn in 2002 met een grote uitdaging begonnen. We willen audits zodanig uitvoeren dat klanten het als prettig en leerzaam ervaren. Ze worden nu nog te veel ervaren als iets dat moet. Onze missie? Het gevoel bij audits ombuigen naar een positieve beleving!