We mogen weer live! Die kans grijpen wij aan om een aantal seminars over de Safety Culture Ladder te organiseren. Pak uw agenda erbij, save the date en schrijf u vandaag nog in voor één van onze seminars.

Over de Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder wordt als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in de bouw. Dat hebben de ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) afgesproken. Vanaf 1 januari 2022 hanteren zij de zogenoemde SCL-certificering om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn van organisaties die opdrachten voor hen uitvoeren meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn als keten te verhogen wordt er niet alleen certificering gevraagd van opdrachtnemers, ook de opdrachtgevers laten zich certificeren.
Naar verwachting groeit de populariteit van SCL de komende jaren en sluiten steeds meer bedrijven zich aan.

Uitnodiging SCL seminar

We begrijpen dat de materie rondom de Safety Culture Ladder vragen oproept. We nodigen u daarom uit deel te nemen aan één van onze seminars in Utrecht en Ridderkerk. Om iedereen de kans te geven bij een seminar aanwezig te zijn, staan er twee op de agenda:

  • Dinsdag 7 september 2021 van 13.00 tot 17.00 uur – locatie: Restaurant Zuiver in Utrecht
  • Donderdag 21 oktober 2021 van 13.00 tot 17.00 uur – locatie: Hotel van der Valk in Ridderkerk met aansluitend een gezellige (netwerk)borrel.

Alle locaties zijn goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Programma

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over:

  • Wat is Safety Culture Ladder?
  • Hoe ziet een SCL audit eruit?
  • Welke SCL producten zijn er?
  • Welk product is van toepassing voor uw bedrijf?
  • Implementatie van de SCL en valkuilen.

Afwisselend nemen Paul van Daal en Taco de Buissant des Amorie (beide Lead Auditor bij NCI Certificering) de presentatie op zich. Ook zijn er al gecertificeerde bedrijven aanwezig om hun ervaringen te delen. Uiteraard is er ook de ruimte om tussendoor en achteraf vragen te stellen.

Inschrijven

We houden de seminar graag interactief zodat iedereen zijn/haar vragen kan stellen. Daarom is er ruimte voor maximaal 50 deelnemers.
De kosten voor deelname bedragen €49,95 p.p (excl. btw).

Inschrijven kan –> hier <–

Groepsinterviews bij Safety Culture Ladder