NCI reikt KMB certificaat uit bij WA Security Services B.V.

Onlangs heeft NCI het KMB certificaat uit mogen reiken aan WA Security Service B.V.
De uitreiking vond plaatst tijdens de opening van hun nieuwe pand, gevestigd te Zeist.

Bekijk de uitreiking in het het filmpje hieronder.

Keurmerken Beveiliging

De Keurmerken Beveiliging zijn ontwikkeld door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Met de zes verschillende keurmerken wordt de branche geprofessionaliseerd en kunnen bedrijven hun kwaliteitsniveau aantonen en bevorderen. De term beveiliging is erg breed, maar onder beveiligingswerkzaamheden vallen bijvoorbeeld mobiele surveillance, openings- en sluitingsronden en toegangscontrole.

Wat levert het keurmerk u op?
  • Verbetering van het veiligheidsbewustzijn bij uw medewerkers
  • Mogelijke toename van klanten en/of opdrachten
  • Uitstralen van vertrouwen
  • Waarborging van uw kwaliteit
  • Voorsprong op concurrentie
  • Meer tevredenheid bij klanten en medewerkers
  • Een certificaat waarmee u verantwoordelijkheid toont op het gebied van veiligheid!

 

De keurmerken 

Beveiliging
Het Keurmerk Beveiliging is voor beveiligingsorganisaties die actief zijn in de particuliere beveiligingsbranche. Het zijn particuliere beveiligingsorganisaties die beveiligingswerkzaamheden verrichten ten behoeve van derden. Denk hierbij aan het bewaken van de veiligheid van personen en goederen of het waken tegen verstoring van de orde en rust op terreinen en in gebouwen.

Flexbedrijven
Het Keurmerk Flexbedrijven is er voor uitzend- en/of detacheringsbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het leveren van vakbekwaam en betrouwbaar beveiligingspersoneel. Deze flexbedrijven beschikken anders dan de reguliere uitzendorganisaties over een ND-vergunning.

Evenementenbeveiliging
Het Keurmerk Evenementenbeveiliging is er voor beveiligingsorganisaties die beschikken over een vergunning (als bedoeld in artikel 3a Wpbr) en die als hoofdaannemer evenementen beveiligen.

Particulier onderzoeksbureau
Het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau garandeert opdrachtgevers, overheden en te onderzoeken personen dat het recherchebureau zich aan alle regelgeving houdt. In het bijzonder geldt dat voor de privacygedragscode, waarin de onderzoeksmethoden zijn beschreven.

Horecabeveiliging
Het Keurmerk Horecabeveiliging is er voor beveiligingsorganisaties die beschikken over een (ND-) vergunning (als bedoeld in artikel 3a Wpbr) die, in opdracht van derden, horecagelegenheden beveiligen.

Geld- en waardetransport
Het Keurmerk Geld- en Waardetransport is bestemd voor bedrijven die ten behoeve en in opdracht van derden geld en goederen van grote waarde met een beperkt volume vervoeren en beheren.

Uitreiking WA security