NCI heeft lezing gegeven op het VCA-Jaarcongres

Heeft u ons ook gespot op het VCA-Jaarcongres in Houten?
Onze collega’s Hanneke de Vries (directeur NCI), Taco Buissant des Amorie & Hepke van der Weg (auditoren NCI) hebben de lezing “VCA en een stap verder” gegeven.

Heeft u nog vragen of dit moeten missen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer info, wij helpen u graag!

NCI Certificering

Persoonlijk, transparant en betrokken; dat is waar NCI Certificering voor staat. We zijn onafhankelijk, professioneel en onpartijdig. We voeren audits zo uit dat ze als prettig worden ervaren.
U kunt bij ons terecht voor de certificering van VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 en CO₂-Prestatieladder. Daarnaast certificeren we diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen. Denk daarbij aan Safety Culture Ladder, Keurmerken Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Meer informatie over de normen vindt u hier.

Wat maakt het auditen door NCI Certificering zo anders?

Bij NCI Certificering gaat het om sfeer, het persoonlijke karakter en de betrokkenheid om samen hetzelfde doel te bereiken. Het certificeren gaat tenslotte niet zomaar ergens over. Uw organisatie toont met het behaalde certificaat namelijk uw verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en/of milieu. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Onze auditoren weten de te toetsen norm in het juiste perspectief te plaatsen.

Een certificaat is iets om trots op te zijn. Het is niet alleen een krachtig communicatiemiddel naar uw klanten, het brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u inzicht krijgen in uw eigen processen, is er een kans op toename van opdrachten en/of klanten en kunnen er kosten bespaard worden.

Bij ons weet u waar u aan toe bent
  • Geen kleine letters en geen contracten die stilzwijgend verlengd worden.
  • We zijn praktisch en pragmatisch met een informele werkwijze en persoonlijk karakter.
  • U trots op uw certificaat, wij trots op u als klant!
  • Onafhankelijk, professioneel en betrouwbaar.
  • Met onze jarenlange ervaring en kennis vertegenwoordigen we de markt in diverse besturen.
  • We zijn gevestigd in Nederland en Duitsland, maar we certificeren ook in onder andere België, Duitsland, Portugal en Engeland.

VCA Congres NCI