NCI heeft accreditatie voor de NEN-EN-ISO 14001:2015 voor de sector handel behaald!

Continu is NCI bezig met het uitbreiden van haar dienstenpakket. Al enkele jaren mogen we diverse branches certificeren voor de ISO 14001. Vol trots mogen we u melden dat wij vanaf vandaag ook geaccrediteerd zijn door de RvA voor de sector handel! Door de Accreditatie voor de NEN-EN-ISO 14001 kunnen wij onze klanten naast veiligheid (VCA) en kwaliteit (ISO 9001) nu ook certificeren op het gebied van milieu (ISO 14001) in deze sector.

Voor het behalen van de accreditatie zijn wij Loading Systems Nederland B.V. erg dankbaar voor deelname aan het accreditatieproces. Wij willen ze dan ook van harte feliciteren met het behaalde resultaat! Binnenkort ontvangt Loading Systems Nederland B.V. ons eerste ISO 14001 certificaat op het gebied van handel.

NCI Certificering

Persoonlijk, transparant en betrokken; dat is waar NCI Certificering voor staat. We zijn onafhankelijk, professioneel en onpartijdig. We voeren audits zo uit dat ze als prettig worden ervaren.

U kunt bij ons terecht voor de certificering van VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 en CO₂-Prestatieladder. Daarnaast certificeren we diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen. Denk daarbij aan Safety Culture Ladder, Keurmerken Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Wilt u weten voor welke branches NCI geaccrediteerd is? U vindt op de website van de Raad van Accreditatie een geheel overzicht

Wilt u gecertificeerd worden door NCI? Of wilt u meer over ons weten?
Neem gerust contact met ons op. We helpen met plezier!