NCI Certificering feliciteert Voet Verhuur met het ISO 27001 certificaat

Bij de verhuur van aggregaten, accupakketten en trafostations denkt u misschien niet meteen aan ISO 27001 en databeveiliging. Omdat kwaliteit en service bij Voet Energy Solutions belangrijk zijn, hebben ze geïnvesteerd in deze certificering. John Voet en Rick Voet namen afgelopen week vol trots het certificaat in ontvangst. NCI feliciteert Voet Verhuur met het ISO 27001 certificaat. 

Ook de auditor is positief: “Door aandacht voor ISO 27001 heeft Voet Verhuur maatregelen genomen waardoor ze voorbereid zijn op het risico van gijzelsoftware. Een kwestie waar ze niet veel later al mee te maken kregen.” Ook de implementatie van het ISMS wordt geprezen. “Het bedrijf heeft 1 tot 2 jaar uitgetrokken voor het implementeren van ISMS waardoor het kon wennen aan de cultuur en het tempo van het bedrijf”, aldus de auditor. Niet alleen intern maar ook extern profiteert Voet Verhuur van ISO 27001. Door verdieping in deze norm weten ze, volgens de auditor, beter welk risico’s er spelen rondom informatiebescherming en zijn ze een betere gesprekspartner voor hun softwareleveranciers.

ISO 27001 is een internationale norm die beschrijft hoe u kunt omgaan met het beveiligen van informatie. Met het managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISO 27001) laat u zien verantwoordelijk en integer met de informatie binnen uw organisatie om te gaan.

Wilt u zich ook laten certificeren? Vraag dan een vrijblijvend gesprek of een offerte aan. We zijn ook te bereiken op 0181-481949 of via info@nci-certificering.nl.