NCI Certificering behaalt ASA

NCI Certificering behaalt ASA: De rollen waren voor even omgedraaid. Voeren wij normaal de audits uit, nu waren we zelf de auditee. Net zoals onze klanten moeten ook wij als certificerende instelling voldoen aan de eisen van een opdrachtgever om in aanmerking te komen voor een aanbesteding. Het behalen van het Approved Self Assessment (ASA) is er daar één van. We mogen nu vol trots mededelen dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn.

Onze missie is het creëren van een wereld waarin men vanuit intrinsieke motivatie werkt aan het verbeteren van veiligheid, gezondheid, kwaliteit, duurzaamheid en milieu. Dit bereiken we door onze klanten te auditen en een toegevoegde waarde te leveren maar ook door kritisch naar ons zelf te kijken. Zijn we al op de goede weg en waar kunnen we nog verbeteren? Met de Self Assessment Questionnaire (SAQ), ingevuld door 50 medewerkers, hebben we antwoord gekregen op die vragen.

We kunnen nu actief en enthousiast aan de slag met het actieplan en de GAP-analyse die we naar aanleiding van het Approved Self Assessment (ASA) hebben gemaakt. Het klinkt misschien als ‘wij van WC eend adviseren WC eend’, maar het ASA is echt een aanrader. Je houdt jezelf een spiegel voor en kunt op die manier de veiligheids- en gezondheidscultuur naar een hoger plan tillen.

Is uw bedrijf er klaar voor om in de spiegel te kijken of heeft u nog vragen? Als inmiddels ervaringsdeskundigen helpen we u graag verder. Bekijk de informatie op onze website of neem contact met ons op.