Keurmerk SCOOR-RMZO

Continu is NCI Certificering bezig met het uitbreiden van haar dienstenpakket. Met trots delen wij u mede dat wij vanaf dit jaar ook de audits mogen verzorgen conform de certificeringsregeling van het keurmerk SCOOR-RMZO.

SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van opleidingen voor leden van ondernemingsraden door certificering van or-opleidingsbureaus en registratie van or-opleiders. Door het keurmerk SCOOR-RMZO wordt inzichtelijk gemaakt voor or’s welke bureaus en opleiders aan de juiste kwaliteitseisen voldoen.

Meerwaarde voor or, pvt en bestuurder

Goede scholing is belangrijk voor de bevordering van medezeggenschap in een organisatie. Waar zou een bestuurder zijn zonder een or of pvt als goede gesprekspartner?

Opleiding en ontwikkeling van or- en pvt-leden vraagt om een investering, zowel qua tijd als geld. Maar, je krijgt er ook iets voor terug. Niet alleen maakt meer kennis over onderwerpen van een or of pvt een prettige en deskundige sparringpartner, ook het leren van verschillende vaardigheden draagt hier aan bij. Dit komt bovendien (de snelheid van) het besluitvormingsproces ten goede.

Door een scholing of training te laten verzorgen door een opleidingsbureau of opleider die is aangesloten bij SCOOR-RMZO weet je dat deze aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet en een goede investering is.

Logo SCOOR-RMZO