Het eerst behaalde SAQ+ statement voor de Veiligheidsladder is uitgereikt!

Het eerst behaalde SAQ+ statement voor de Veiligheidsladder is uitgereikt.

Vorig jaar heeft TenneT om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en de veiligheidscultuur te versterken de Veiligheidsladder als criteria in de selectiefase van haar inkooptraject meegenomen. Fluxpower B.V. kreeg, net als vele andere leveranciers van TenneT, de opdracht eind 2018 minimaal beoordeeld te zijn volgens de ‘Self Assessment Questionnaire+’ (SAQ+) . Vol enthousiasme is Fluxpower met de Veiligheidsladder aan de slag gegaan.

Met trots melden wij dat het allereerste statement voor de ‘Self Assessment Questionnaire+’ (SAQ+), trede 3 dinsdag 23 januari 2018 is uitgereikt door Hanneke de Vries, directeur van het Nederlands Certificatie Instituut (NCI) aan Frans van Hofwegen, directeur van Fluwpower B.V.

“Twee maanden geleden hebben wij het allereerste Duitse Veiligheidsladder certificaat (SCL) mogen uitreiken en nu het eerste SAQ+ statement in Nederland. Hier zijn we trots op! Fluxpower B.V. biedt dienstverlening bij de realisatie, onderhoud en renovatie van hoogspanningsinstallaties. Fluxpower B.V. heeft met het behalen van het SAQ+ statement aangetoond dat zij bewust omgaan met veiligheid binnen de gehele organisatie.” zegt Hanneke de Vries.

Uitreiking-Fluxpower