Het 5000ste certificaat uitgereikt door het Nederlands Certificatie Instituut (NCI)!

Het Nederlands Certificatie Instituut (NCI), gevestigd in Oostvoorne, heeft vorige week met trots het 5000ste certificaat uitgereikt aan UR Consultant B.V. in Roosendaal. Hanneke de Vries, directeur NCI, reikte dit bijzondere certificaat uit aan Joost van Rijn, bedrijfsleider. UR Consultant B.V. voert werkplekbeveiligingsactiviteiten uit in de railinfra en heeft wederom een VCA*, ISO 9001 en een Werkplekplekbeveiliging certificaat behaald. Dat is een geweldige prestatie!

Hanneke de Vries zegt: “Het is nog geen 2 jaar geleden dat NCI haar 4000ste certificaat mocht uitreiken en nu zitten we alweer op 5000. Wij zijn hier enorm trots op!”

NCI is sinds 2002 een onafhankelijke en deskundige certificerende instelling van diverse managementsystemen. Onze missie is om audits zo uit te voeren dat onze klanten dit als prettig ervaren. NCI is geaccrediteerd voor het certificeren van managementsystemen zoals VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 27001. Daarnaast certificeert NCI diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen zoals de Veiligheidsladder, Keurmerk Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Wat maakt het auditen door NCI Certificering zo anders?

Bij NCI Certificering gaat het om sfeer, het persoonlijke karakter en de betrokkenheid om samen hetzelfde doel te bereiken. Het certificeren gaat tenslotte niet zomaar ergens over. Uw organisatie toont met het behaalde certificaat namelijk uw verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en/of milieu. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Onze auditoren weten de te toetsen norm in het juiste perspectief te plaatsen.

Een certificaat is iets om trots op te zijn. Het is niet alleen een krachtig communicatiemiddel naar uw klanten, het brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u inzicht krijgen in uw eigen processen, is er een kans op toename van opdrachten en/of klanten en kunnen er kosten bespaard worden.

Bij ons weet u waar u aan toe bent
  • Geen kleine letters en geen contracten die stilzwijgend verlengd worden.
  • We zijn praktisch en pragmatisch met een informele werkwijze en persoonlijk karakter.
  • U trots op uw certificaat, wij trots op u als klant!
  • Onafhankelijk, professioneel en betrouwbaar.
  • Met onze jarenlange ervaring en kennis vertegenwoordigen we de markt in diverse besturen.
  • We zijn gevestigd in Nederland en Duitsland, maar we certificeren ook in onder andere België, Duitsland, Portugal en Engeland.

Uitreiking 5000e certificaat