Het 5000ste certificaat uitgereikt door het Nederlands Certificatie Instituut (NCI)!

Het Nederlands Certificatie Instituut (NCI), gevestigd in Oostvoorne, heeft vorige week met trots het 5000ste certificaat uitgereikt aan UR Consultant B.V. in Roosendaal. Hanneke de Vries, directeur NCI, reikte dit bijzondere certificaat uit aan Joost van Rijn, bedrijfsleider. UR Consultant B.V. voert werkplekbeveiligingsactiviteiten uit in de railinfra en heeft wederom een VCA*, ISO 9001 en een Werkplekplekbeveiliging certificaat behaald. Dat is een geweldige prestatie!

Hanneke de Vries zegt: “Het is nog geen 2 jaar geleden dat NCI haar 4000ste certificaat mocht uitreiken en nu zitten we alweer aan het 5000ste certificaat. Wij zijn hier enorm trots op!”

NCI is sinds 2002 een onafhankelijke en deskundige certificerende instelling van diverse managementsystemen. Onze missie is om audits zo uit te voeren dat onze klanten dit als prettig ervaren. NCI is geaccrediteerd voor het certificeren van managementsystemen zoals VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 27001. Daarnaast certificeert NCI diverse andere normen die niet onder de Raad voor Accreditatie vallen zoals de Veiligheidsladder, Keurmerk Beveiliging, MVO, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Uitreiking 5000e certificaat