Gratis Safety Culture Ladder webinar: 28 januari 2021 = VOL

Safety Culture Ladder webinar:  de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) wordt als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in onder andere de bouw-, energie- en railsector.
Waar in de rail- en energiebranche Safety Culture Ladder al enige jaren wordt toegepast heeft nu ook de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) afgesproken dat Safety Culture Ladder gehanteerd gaat worden. Vanaf 1 januari 2022 (was 1 januari 2021*) start de VIA ( Veiligheid in Aanbesteding) met het verplichten van minimaal trede 2 in aanbestedingen. Ook dienen vanaf deze datum de onderschrijvers van de GCVB gecertificeerd te zijn. Vanaf 1 januari 2024 wordt minimaal trede 3 verlangd.

NCI begrijpt dat door alle ontwikkelingen er veel vragen zijn over deze norm en wil ook graag in deze tijd voorzien in die informatiebehoefte. De maatregelen rond het Coronavirus, hebben ons doen besluiten om deelnemers online te gaan informeren.

Wij informeren u op 28 januari 2021 tijdens de gratis webinar over:

  • Wat is Safety Culture Ladder?
  • Hoe ziet een SCL audit eruit?
  • Welke SCL producten zijn er?
  • Welk product is voor uw bedrijf van toepassing?
  • Implementatie van de SCL en mogelijke valkuilen.

 

Taco Buissant des Amorie (lead auditor – NCI Certificering) en Ruud Engelen (Corporate Manager QHSE – A.Hak) laten u op een interessante en interactieve manier kennis maken met de Safety Culture Ladder en geven antwoord op al uw vragen. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op deze manier proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van de toegevoegde waarde van deze certificering.

 

Beperkt aantal plaatsen

Aangezien we de webinar graag interactief houden, geven wij 25 deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen. We willen u hierbij vragen om per organisatie 1 deelnemer op te geven. Op deze manier geven we zoveel mogelijk bedrijven de kans om informatie te krijgen en vragen te stellen.

INSCHRIJVEN

SCL webinar 28 januari