Dekkingstag: Nederland

IMR

IMR

IMR – Ontwikkeling van mens én organisatie.
Meedenken, meedoen en meegroeien.

Al meer dan 25 jaar helpt IMR bedrijven met het behalen en behouden van certificaten, het voldoen aan wet- en regelgeving, het trainen van medewerkers en organisatieadvies en -ontwikkeling.

Meedenken en meewerken
Ons team van professionals, ieder met zijn eigen expertise, denkt en werkt dagelijks mee om uw organisatie te verbeteren. Van het opstellen van procedures en documenten, begeleiding bij implementatie van normen en externe certificering tot het voldoen aan Nederlandse en Europese
wetgeving voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Onze dienstverlening op maat is volledig gericht op uw behoefte.

Maak kennis met de aanpak van IMR
Bij IMR geloven we niet in een standaard aanpak. Uw organisatie is tenslotte ook niet standaard. Om te zorgen dat u werkt volgens wet- en regelgeving en voldoet aan relevante normen, inventariseren wij wat er speelt en bepalen we samen wat uw organisatie nodig heeft. Met onze kennis en ervaring
zorgen wij dat eisen uit normen en wetgeving op praktische wijze geïmplementeerd worden.

Onze betrokken professionals zijn resultaatgerichte meedenkers en meedoeners, die hun ervaring en expertise voor u inzetten. Samen brengen we uw organisatie naar een hoger niveau. Strategisch, tactisch en operationeel. Met de ondersteuning van IMR kunt u zich volledig concentreren op de
kernactiviteiten van uw bedrijf.

Bedrijfsnaam:
IMR
Adres:
Distributieweg 29
2404 CM Alphen aan den Rijn
Nederland
Contactpersoon:
Marcel Hoekstra
Telefoonnummer:
0172-24468

Nedcon Organisatieadvies B.V.

Als gerespecteerd organisatieadviesbureau, adviseren, ontzorgen en begeleiden wij onze klanten on site en op afstand. Onze werkwijze is op maat en in lijn met de behoefte van onze klant. Goed gemotiveerde medewerkers bieden heldere en praktische oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Samen halen we die opdracht binnen. Dat is wat wij bij Nedcon doen, samen met u. Wij zorgen ervoor dat u aan alle eisen en wensen van uw klant voldoet. En we doen nog meer. Wij zorgen voor onze klanten, communiceren open en persoonlijk en gaan voor u tot het uiterste. Wij houden van een hele lage drempel, en dat merkt u als klant. Daarnaast zorgt onze flexibiliteit voor een snelle actie en reactie van onze kant. Certificeringen zijn bij Nedcon geen lopende band werk. Onze consultants gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat betekent dat wij met zorg en aandacht het implementatieproces begeleiden. Want, wij weten hoe belangrijk certificeringen, het beheersen van risico’s en/of het voldoen aan wet- en regelgeving voor u zijn om die geweldige opdracht binnen te kunnen halen. En dat alles voor een degelijke prijs.

Onze factoren voor uw succes

  • Alles met zorg en aandacht
  • Onze klant staat op één
  • Wij bewegen met u mee
  • Indien gewenst op maat
  • Altijd persoonlijk contact
  • Hoge kwaliteit is een must

Bedrijfsnaam:
Nedcon Organisatieadvies B.V.
Adres:
Pelmolenlaan 16
3447 GW Woerden
Contactpersoon:
Dhr. A.P. van der Veeken
Telefoonnummer:
0348-405160

Arbo Industries B.V.

Arbo Industries B.V. is een gecertificeerd en sterk vernieuwend adviesbureau, gespecialiseerd in kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het opzetten, integreren en implementeren van managementsystemen en wij begeleiden onze opdrachtgevers tot én met het behalen van de gewenste bedrijfscertificaten. Arbo Industries is landelijk opererend en werkzaam voor met name MKB-bedrijven in uiteenlopende branches, zoals de industrie, bouwnijverheid, schoonmaak, metaal, winkelbedrijf, grond-, weg- en waterbouw, groensector en dienstverlenende sector. Daarnaast zijn wij ook werkzaam voor zorginstellingen zoals thuiszorgorganisaties en kraamzorgcentra.

Naast volledige begeleiding naar bedrijfscertificering toe, verzorgen wij diverse cursussen en opleidingen, detacheren wij adviseurs en veiligheidskundigen en helpen wij bedrijven bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Bij deze verplichtingen valt te denken aan het uitvoeren van RI&E’s, het opstellen van V&G-plannen en bedrijfsnoodplannen, het organiseren van instructie en toezicht en het uitvoeren van ongevalsonderzoeken.

Kernwaarden binnen Arbo Industries B.V. zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, flexibiliteit, snelheid en eerlijke prijzen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn!

Bedrijfsnaam:
Arbo Industries B.V.
Adres:
Koningin Wilhelminahaven NZ 1
3134 KE Vlaardingen
Contactpersoon:
Randy Loenen

Acta Group

Acta Group

Acta Group met zijn werkmaatschappijen acta Safety Professionals, M & W projecten en Bodembureau heeft jarenlange ervaring in het begeleiden, adviseren en ondersteunen van voornamelijk bouwbedrijven bij het veilig uitvoeren van projecten. Hierbij ontzorgen onze adviseurs de projectleiding op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van V&G plannen, RI & E’s, Risicoanalyses en het begeleiden om te komen tot certificering volgens VCA/VCU, SCL en BRL.
Bedrijfsnaam:
Acta Group
Adres:
SPACELAB 51
3824 MR, Amersfoort
Nederland
Contactpersoon:
Erwin Keijzer
Telefoonnummer:
+31 (0) 88 0705151
E-mailadres:
info@actagroup.nl

Normwaard

MKB Bedrijfscertificering

MKB Bedrijfscertificeringen is een klein en persoonlijk adviesbureau die haar opdrachtgevers doelgericht ondersteunt in het behalen en onderhouden van normgerelateerde managementsystemen.
Waar wij onze opdrachtgevers bij kunnen helpen:
Bedrijfsnaam:
MKB Bedrijfscertificering
Adres:
Kennemerland 80
1447 BK, Purmerend
Nederland

Duinweg 2A
1871 AB, Schoorl
Nederland

Contactpersoon:
Richard Gillebaard
Telefoonnummer:
06-24775235

Knook KAM Advies

Knook - KAM Advies

Knook – KAM Advies levert veiligheidskundig- en certificeringsadvies op maat!

Krista Knook adviseert u graag bij het opzetten, implementeren en onderhouden van diverse managementsystemen. Hierbij staan de wensen van u als klant centraal.
Tijdens de implementatie wordt goed gekeken naar wat werkt binnen uw organisatie, want uw managementsysteem moet geen papieren tijger worden.
De kracht van Krista is het aanbrengen van structuur in de bedrijfsprocessen en de daarbij behorende managementsystemen van organisaties. Daar profiteren ondernemers en medewerkers van, want organisaties met een duidelijke structuur presteren beter!
Samen creëren we dus een win-win situatie: het bieden van een duidelijke structuur helpt uw medewerker te floreren in zijn of haar werk. U als ondernemer helpt het om uw organisatie optimaal te laten presteren.
Ook kunt u bij haar terecht voor veiligheidskundige vraagstukken, zoals het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), Taakrisicoanalyses (TRA’s) of ongevalsonderzoeken.
Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u bespreken of Krista Knook iets voor u kan betekenen? Neem dan contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Bedrijfsnaam:
Knook - KAM Advies
Adres:
Landmeterslag 19
2805 HR, Gouda
Nederland
Contactpersoon:
Krista Knook
Telefoonnummer:
06-47871946

Temmerman

Temmerman B.V.

Temmerman B.V. is een Europees opererend opleidings- en adviesbureau dat zich voornamelijk richt op het MKB, maar ook werkzaam is voor grotere organisaties.

Onze missie:

Op een professionele, transparante wijze net iets meer dan voldoen aan de steeds toenemende uitgesproken en vanzelfsprekende verwachtingen van de klant waarbij realisme, duidelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, effectiviteit en service kernwoorden zijn.
Wij zijn het bureau dat uw bedrijf optimaal adviseert en begeleiding biedt bij het opzetten van het VCA*,VCA**, VCA-P, VCU of ISO 9001 handboek en helpt bij de implementatie hiervan.

Bedrijfsnaam:
Temmerman B.V.
Adres:
Westersingel 18
3202 XL, Spijkenisse
Nederland
Contactpersoon:
P.J. Temmerman

Multi-Challenge

Multi Challenge

Adviesbureau voor Arbeidsveiligheid, Gezondheid, Kwaliteit en Milieu. Ook voor begeleiding naar certificering (o.a. VCA/VCU/VCO, Asbestverwijdering, Asbestinventarisatie, BRL SIKB 1000/2000/6000/7000, ISO 9001, SCIOS Scope 8 t/m12, REOB Onderhoud Blusmiddelen)
Bedrijfsnaam:
Multi Challenge
Adres:
Handelsweg 15i
5527AL, Hapert
Nederland
Contactpersoon:
Roy van Gompel (Gecertificeerd HVK)

support partners

Support Partners

Support Partners adviseert en ondersteunt op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu & veiligheid. Wij denken graag mee over het structureel verbeteren van deze processen en werken graag samen als Partners. Door het toepassen van een digitaal KAM systeem in de cloud monitoren wij continu de veiligheid- en kwaliteitsprocessen van onze relaties.
Bedrijfsnaam:
Support Partners
Adres:
Gesloten Stad 8
3823DP Amersfoort
Nederland
Contactpersoon:
Ton Jansen (MvK)
Telefoonnummer:
06-26044334