Certificaatuitreiking Volker Staal en Funderingen

Op 3 oktober heeft NCI Certificering een certificaatuitreiking van de Safety Culture Ladder gedaan. Volker Staal en Funderingen heeft namelijk trede 4 op de Safety Culture Ladder bereikt! NCI Certificering heeft het genoegen om het certificaat te overhandigen. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Over Volker Staal en Funderingen 

Volker Staal en Funderingen is een civiel aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk. Ze beschikken over specialistisch (drijvend) materieel, waarmee funderingswerken worden gerealiseerd.

Meer informatie over Volker Staal en Funderingen? Bekijk hier de website!

Over de Safety Culture ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toets NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Meer informatie over de Safety Culture Ladder? Bekijk hier de website!

V.l.n.r.: Mirle Koole (NCI Certificering), Astrid Plettenburg-Sperling (NCI Certificering), Denny van der Dong (Volker Staal en Funderingen) en Peter Kanninga (Volker Staal en Funderingen).