Certificaatuitreiking TenneT TSO B.V. Large Projects Netherlands – Area North

Certificaatuitreiking TenneT TSO B.V.: Met trots heeft NCI Certificering het SCL trede 4 certificaat mogen overhandigen aan TenneT TSO B.V. Large Projects Netherlands – Area North. Dat TenneT het anders doet heeft het auditteam tijdens de audit opgemerkt. Hepke van der Weg, auditor NCI Certificering, geeft aan: ‘We zien TenneT als organisatie die aandacht heeft voor al haar stakeholders, samenwerking nastreeft en niet voorbij gaat aan de menselijke aspecten. We zien persoonlijk leiderschap terug bij alle medewerkers.’

Gefeliciteerd met het behaalde SCL trede 4 certificaat.

Meer informatie over TenneT TSO? Bekijk hier de website!

Over Safety Culture ladder

Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren. 

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Tennet TSO

V.l.n.r.: Klaas Bakker (Head LPN Area North, Tennet TSO B.V.) en Marjolein de Gorter (Director LPN, Tennet TSO B.V.)