Certificaatuitreiking Beermann Bohrtechnik GmbH

Certificaatuitreiking: Beermann Bohrtechnik GmbH is een familiebedrijf dat dit jaar haar 75e verjaardag viert. Ze bieden hun klanten een zeer breed scala aan op het gebied van kabel- en leidingsbouw, elektrotechniek, sanitair, verwarmings- en klimaattechniek, duurzame energie, horizontale boortechniek, glasvezelaanleg en -montage, alsmede grondbewerking en recycling van boorvloeistoffen.

Met trots heeft onze auditor Ralph Simons het SCL trede 3 certificaat overhandigd, gefeliciteerd!

Meer informatie over Beermann Bohrtechnik GmbH? Bekijk hier de website!

Over Safety Culture ladder

Certificaatuitreiking Beermann Bohrtechnik GmbH: Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Voor bedrijven betekent dit een manier om op een passende manier een gedragsverandering door te voeren.

Safety Culture Ladder bestaat niet uit een checklist met controlepunten, maar wordt beoordeeld op basis van gesprekken met betrokkenen. Medewerkers uit alle lagen van de organisatie worden geïnterviewd, projecten worden bezocht en er worden rondgangen uitgevoerd. Op die manier toetst NCI Certificering het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

Beermann SCL

V.l.n.r.: Timo Mücke (Beermann Bohrtechnik GmbH), Steffen Beermann (Beermann Bohrtechnik GmbH), Ralph Simons (NCI Certificering) en Melanie Rößner (Beermann Bohrtechnik GmbH).