Knook - KAM Advies

Knook – KAM Advies levert veiligheidskundig- en certificeringsadvies op maat!

Krista Knook adviseert u graag bij het opzetten, implementeren en onderhouden van diverse managementsystemen. Hierbij staan de wensen van u als klant centraal.
Tijdens de implementatie wordt goed gekeken naar wat werkt binnen uw organisatie, want uw managementsysteem moet geen papieren tijger worden.
De kracht van Krista is het aanbrengen van structuur in de bedrijfsprocessen en de daarbij behorende managementsystemen van organisaties. Daar profiteren ondernemers en medewerkers van, want organisaties met een duidelijke structuur presteren beter!
Samen creëren we dus een win-win situatie: het bieden van een duidelijke structuur helpt uw medewerker te floreren in zijn of haar werk. U als ondernemer helpt het om uw organisatie optimaal te laten presteren.
Ook kunt u bij haar terecht voor veiligheidskundige vraagstukken, zoals het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), Taakrisicoanalyses (TRA’s) of ongevalsonderzoeken.
Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u bespreken of Krista Knook iets voor u kan betekenen? Neem dan contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Bedrijfsnaam:
Knook - KAM Advies
Adres:
Landmeterslag 19
2805 HR, Gouda
Nederland
Contactpersoon:
Krista Knook
Telefoonnummer:
06-47871946