Arbo Industries B.V.

Arbo Industries B.V. is een gecertificeerd en sterk vernieuwend adviesbureau, gespecialiseerd in kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het opzetten, integreren en implementeren van managementsystemen en wij begeleiden onze opdrachtgevers tot én met het behalen van de gewenste bedrijfscertificaten. Arbo Industries is landelijk opererend en werkzaam voor met name MKB-bedrijven in uiteenlopende branches, zoals de industrie, bouwnijverheid, schoonmaak, metaal, winkelbedrijf, grond-, weg- en waterbouw, groensector en dienstverlenende sector. Daarnaast zijn wij ook werkzaam voor zorginstellingen zoals thuiszorgorganisaties en kraamzorgcentra.

Naast volledige begeleiding naar bedrijfscertificering toe, verzorgen wij diverse cursussen en opleidingen, detacheren wij adviseurs en veiligheidskundigen en helpen wij bedrijven bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Bij deze verplichtingen valt te denken aan het uitvoeren van RI&E’s, het opstellen van V&G-plannen en bedrijfsnoodplannen, het organiseren van instructie en toezicht en het uitvoeren van ongevalsonderzoeken.

Kernwaarden binnen Arbo Industries B.V. zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, flexibiliteit, snelheid en eerlijke prijzen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn!

Bedrijfsnaam:
Arbo Industries B.V.
Adres:
Koningin Wilhelminahaven NZ 1
3134 KE Vlaardingen
Contactpersoon:
Randy Loenen