Aangescherpte coronamaatregelen NCI Certificering

Op vrijdag 12 november zijn de coronamaatregelen door het Nederlandse kabinet aangescherpt in de strijd tegen het coronavirus.

Wat betekent dit voor uw audit?

Vanaf 16 november 2021 hanteert NCI Certificering aangescherpte coronamaatregelen. Zo worden audits weer zoveel mogelijk remote uitgevoerd. Projectbezoeken mogen wel op locatie uitgevoerd worden, indien dit kan volgens de geldende locatie- en hygiëne-eisen. Hierbij geldt wel dat zowel de auditor als de klant zich hier veilig bij moet voelen.

Uw auditor neemt uiterlijk 2 weken voordat de audit plaatsvindt contact met u op om af te stemmen op welke manier de audit zo veilig en verantwoord mogelijk uitgevoerd kan worden. Op dat moment wordt ook afgestemd of en wanneer het projectbezoek plaatsvindt.

Meer weten?

Natuurlijk begrijpen wij dat u meer vragen heeft over de certificering, uw (geplande) audit en/of de dienstverlening van NCI Certificering. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we op onze website een pagina ingericht waar u antwoorden vindt op de meest gestelde vragen. De vragen en antwoorden worden wanneer nodig bijgewerkt, waardoor u altijd up-to-date bent van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard staan we, zoals u gewend bent, ook telefonisch en per email voor u klaar!