NCI Certificering reikt 6000ste certificaat uit!

NCI Certificering heeft op vrijdag 19 november het 6000ste certificaat uitgereikt aan Storm Firefighting Support International in Oostvoorne. Hanneke de Vries, directeur van NCI Certificering, reikte dit bijzondere certificaat uit aan directeur Maarten Storm. Storm Firefighting Support International is een dienstverlener voor de industrie en overheid op het gebied van (brand)veiligheid. Ze leveren daarbij (tijdelijke) blusmaterialen en brandbluspompen, zijn adviseur incidentenbestrijding, verkopen brandweervoertuigen en voorzien ook in veiligheidsopleidingen. Met het VCA* certificaat tonen ze aan iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

“Nog geen 1.5 jaar geleden reikten we het 5000ste certificaat uit. We durfden niet te dromen dat we al zo snel aan nummer 6000 zouden zitten. Een geweldige prestatie waar we trots op zijn!”, aldus Hanneke de Vries. “Het feit dat dit certificaat voor ‘de buurman’ is, maakt het extra speciaal.” Storm vult enthousiast aan: “Het is voor ons meer dan een certificaat. We willen niet enkel voldoen aan de verwachting, we willen ook vanuit onszelf veilig en verantwoord werken. Dit 6000ste certificaat is daarom echt de kers op de taart.”

NCI Certificering is al bijna 20 jaar een onafhankelijke en deskundige certificerende instelling van diverse managementsystemen. We certificeren zoals het hoort en plaatsen de te toetsen norm in het juiste perspectief. Voor ons zijn betrouwbaarheid en transparantie erg belangrijk. NCI Certificering is geaccrediteerd voor het certificeren van managementsystemen als VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 en CO2-Prestatieladder. Daarnaast certificeren we diverse andere normen zoals de Safety Culture Ladder, Keurmerk Beveiliging, MVO-wijzer, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.