NCI reikt het 4000ste certificaat uit aan Dibec Spoorwegveiligheid B.V.

Wat gaat de tijd snel, twee jaar na het 3000ste certificaat heeft het in Oostvoorne gevestigde Nederlands Certificatie Instituut (NCI) opnieuw een mijlpaal behaald. Het 4000ste certificaat werd onlangs door Hanneke de Vries, directeur NCI, uitgereikt aan Pim Ringenier, bedrijfsleider van Dibec Spoorwegveiligheid B.V. te Arnhem.

NCI is een onafhankelijke en deskundige certificerende instelling van diverse managementsystemen (Veiligheid, Kwaliteit, Milieu, Arbo en diverse keurmerken). “Onze missie is om audits zo uit te voeren dat u het als prettig ervaart. Het gaat om de sfeer, het persoonlijke karakter en het enthousiasme om samen met de auditee hetzelfde doel te bereiken, namelijk het behalen van een certificaat met toegevoegde waarde!” zegt Hanneke de Vries. Het 4000ste certificaat is uitgereikt aan
Dibec Spoorwegveiligheid. Zij oefent werkplekbeveiligingsactiviteiten uit in de railinfra. Ze hebben een VCA**, ISO 9001:2015 en een Werkplekbeveiligingscertificaat behaald. Dat is een geweldig prestatie!

Nu op naar de 5000!

NCI is de laatste weken druk bezig geweest om het certificaat in een nieuw jasje te steken. Vanaf heden ontvangt u na een (her)certificering ons vernieuwde certificaat!

Waarom certificeren?
  • U toont met trots uw verantwoordelijkheden.
  • Grotere kans op toename van klanten en/of opdrachten.
  • Vergroten van tevredenheid bij onder andere klanten, leveranciers, medewerkers, omwonenden.
  • U krijgt nieuwe inzichten in uw eigen processen.
  • Mogelijke kostenbesparingen.
  • Voorsprong op concurrentie door certificering.